En stor skovbrand spredte sig fredag til den amerikanske canada goose sne mantra nationalpark yosemite national park, der i sommermεnederne besψges af op mod 15.000 gζster dagligt. branden er en af cirka 50 skovbrande, der i ψjeblikket hζrger flere vestlige amerikanske stater, og pε trods af indsatsen fra omkring 2.000 brandmζnd lykkedes det ikke at forhindre branden ved yosemite i at sprede sig ind i nationalparken, samtidig med at branden mangedobledes i sin stψrrelse. branden vurderes at have ψdelagt 42.000 hektar skov, og flere tusinde boliger risikerer at blive opslugt af flammerne. branden har ifψlge amerikanske medier tvunget tusindvis af mennesker til at forlade omrεdet, og parkens terrζn gψr det svζrt for brandfolkene at bekζmpe ilden. branden har fεet californiens guvernψr til at erklζre canada goose danmark staten i undtagelsestilstand.

I love myBlogd

Leave a Reply

All rights reserved. ® myBlogd.com