Flammerne fra en af de stψrste registrerede naturbrande kensington parka herre i californien fortζrede tirsdag yderligere et stykke af den normalt velbesψgte yosemite nationalpark. den voldsomme brand rykkede samtidig tζttere pε tusindvis af hjem, der ligger vest for parken, skriver nyhedsbureauet reuters. branden, der har raseret i 11 dage, hovedsageligt i stanislaus-skoven vest for yosemite, fordoblede sit sodede aftryk i parken i lψbet af natten, efter at vζre trζngt ind pε et vandreservoir, der tjener som den primζre vandforsyning til san francisco, der ligger cirka 320 kilometer vest for yosemite. branden har lagt omkring 75.000 afbrζndte hektar bag sig – et areal, der er stψrre end chicagos samlede landmasse – siden den brψd ud den 17. august, skriver reuters. der er indsat cirka 3.700 brandmζnd til slukningsarbejdet, og brandfolkene fεr assistance fra bulldozere og helikoptere, hvor sidstnζvnte kaster vand pε flammerne. selv om brandens areal fortsζtter med at vokse, oplyser en talsperson for natur- og skovfredningsstyrelsen i californien, at der er en smule fremskridt i slukningsarbejdet, da omkring 20 procent af branden er afspζrret af brandvζsenets linjer. branden er blandt de hurtigst voksende ud af adskillige canada goose salg naturbrande, der hζrger i det tψrkeplagede vestlige usa i ψjeblikket. εrsagen til branden efterforskes fortsat.

I love myBlogd

Leave a Reply

All rights reserved. ® myBlogd.com