Det var uklart, om filner potentiale tilbagetrζden blev diskuteret som en del af overenskomstforhandlingerne. carl luna, en professor i politisk videnskab pε mesa college, sagde filner kan stadig kζmper for at bo i et kontor eller han kan forsψge at forhandle en aftale, som ville begrζnse sit ψkonomiske ansvar i retssagen, hvis han indvilliger i at trζde tilbage. “mζrkeligt nok den person, de fleste kort canada goose solaris er bob filner, fordi han er den i stand til at afslutte alt dette,” luna sagde. de ved forhandlingsbordet siger, at de har fεet at vide ikke at kommentere, mens forhandlingerne er i gang. filner har vζret elev samtalerne sammen med goldsmith, byrεdet prζsident todd gloria og rεdmand kevin faulconer. gloria skulle tjene som fungerende borgmester, hvis filner fratrζder. advokat gloria allred og hendes klient, irene mccormack jackson, deltog i den fψrste dag med foredrag og var i kommunikation, men ikke fysisk til stede med parterne om tirsdag. filner tidligere kommunikationsdirektψr, mccormack, som hun er kendt professionelt, var den fψrste til at gε til offentligheden med beskyldninger mod ham. andre anklagere omfatter et universitet dekan og en pensioneret navy kontreadmiral. nogle hζvder han krog, famlede og med magt kyssede dem. filner annonceret tre uger siden, at han ville gennemgε terapi efter at have anerkendt at han har respektlψshed og skrζmte kvinder. han har nζgtet at begε sexchikane. spψrgsmεl er ogsε blevet rejst over filner s udgifter og en tur til paris. han bliver undersψgt i lψbet af de forskellige spψrgsmεl ved byens advokat kontor, stat attorney general kontor, sheriff department og den amerikanske advokat. inden vi gεr i terapi, sagde filner nεr han vender canada goose billige tilbage hans fokus “vil vζre pε at sikre, at jeg gψr lige ved byen i form af at vζre den bedste borgmester, jeg kan vζre.” han har ikke udsendt en erklζring siden vender tilbage. recall arrangψrerne skal indsamle 101.597 underskrifter fra registrerede san diego vζlgere fra 26 sep. hvis andragendet har fζrre end dette, vil tilbagekaldelsen have 30 dage mere til at indhente yderligere gyldige underskrifter. hvis nok signaturer valideres, skal byrεdet planlζgge et valg inden for 60 til 90 dage.

I love myBlogd

Leave a Reply

All rights reserved. ® myBlogd.com